Chip-Chup Kft. - főoldal

 • Biztonságtechnika és vagyonvédelem

  Riasztó, beléptető, kamera, kaputelefon rendszerek telepítése, üzemeltetése, karbantartása

  Chip-Chup Kft - számítástechnika,hálózat,telekomuunikáció
 • Telekommunikáció

  Telekommunikáció

  VoIp és CallCenter megoldások, DSR hangrögzítés, analóg, digitális és IP alapú alközponti rendszerek teljes körű tervezése, építése, javítása

  Chip-Chup Kft - számítástechnika,hálózat,telekomuunikáció
 • Rendszergazdai tevékenység

  Rendszergazdai tevékenység

  A Chip-Chup Kft kiszervezett rendszergazdai tevékenységet vállal. Havi általány díjas vagy eseti megbízásos rendszerben.

  Chip-Chup Kft - számítástechnika,hálózat,telekomuunikáció
 • Hálózatépítés

  Strukturált informatikai hálózatok tervezése, kivitelezése, üzemeltetése (Cat5, Cat5e, Cat6, Cat7, Optikai)

  Chip-Chup Kft - számítástechnika,hálózat,telekomuunikáció

Üdvözöljük a Chip-Chup Kft. weboldalán

A Chip-Chup  Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t két magánszemély alapította, és 1996 Óta van jelen a magyar piacon.

Célunk olyan komplex szolgáltatások nyújtása ügyfeleinknek a távközlés és informatika és a biztonságtechnika területén, amelyek segítségével – fő tevékenységükre összpontosítva – sikeresen valósítják meg elképzeléseiket.

Vállalatunk munkatársai több, mint 10 év alatt több informatikai rendszer bevezetését hajtották végre, így elmondható, hogy kiválóan ismerik a kis-, közepes- és nagyvállalatok működési sajátosságait.

A Chip-Chup Kft. az informatikai piacon elért vezető szerepének és eredményességének megtartását a munkatársak szaktudásának folyamatos fejlesztésével, illetve a legújabb technológiák megismerésével és azok tudatos alkalmazásával éri el. Ennek eredményeként a rendszerkörnyezetek kialakításánál nagy hangsúly helyeződik az adott vállalat egyedi működési folyamatainak figyelembevételére, az üzemeltethető és életszerű megoldásokra.

Fő tevékenységeink közé tartozik a strukturált hálózatok építése, telefonos és számítógépes hálózat üzemeltetése (számítógépek, szerverek, hálózati eszközök), karbantartása és javítása, valamint az ehhez tartozó biztonságtechnikai rendszerek (IP és analóg kamerák, riasztók, beléptetőrendszerek) beszerelése, analóg, digitális és IP alapú telefon alközponti rendszerek teljes körű tervezése, építése, üzemeltetése, javítása .